Dansk English


First Internet blev etableret i 2001, som en selvstændig virksomhed i samarbejde med det engelske selskab First Corporation Ltd., London.

Formålet med First Internets aktiviteter er at tilbyde virksomheder en næmmere tilgang til internettet og dets muligheder. Derfor lægger vi meget vægt på at de virksomheder vi får som kunder har en solid opfattelse af hvad deres behov for internettes udnyttelse er. En stor del af den opfattelse bruger vi i samarbejde med virksomheden til udviling af en detaljeret webstrategi.

På servicesiden har vi udviklet en grundform til fremstillelse af en dybdegående og detaljeret website business plan, som stiller alle de spørgsmål man som virksomhed skal have sig gjort klar inden man går igang med et webprojekt.


blog.jpg


nyheder.jpg


partnere.jpg 

Til at realisering af webprojekternes tekniske behov bruger vi nogle af markedets bedst udviklede software systemer. Hertil tæller både Open Source og licensbaserede software enheder.
Hovedproduktet er Content Management Systemer baseret på Open Source. Dette har vi valgt for at kunne tilbyde et absolutte top produkter, og stadig holde et prisniveau hvor virksomheder har mulighed for at opnå en økonomisk fordel. Endvidere er de valgte systemer nogle af markedets bedst udviklede, samtidig med at mulighederne for udvidelse med nye funktioner er næsten uendelige.

En yderligere fordel for kunder der vælger et Open Source system er friheden til at vælge. Med et Open Source system er man som kunde ikke bunden til en bestemt leverandør, og man kan ved fremtidige opdateringer og tilføjelser vælge leverandør efter ønske.

Udover Content Management Systemer tilbyder vi produkter indefor e-handel, hosting, opdateringer, grafisk webdesign samt bespoke programmering.

Med  bespoke programmering mener vi specielle løsninger. Når en kunde har en speciel ide eller et behov for en speciel funktion udvikler vi oftest funktionen eller siden fra grunden. Dette giver muligheden for at skræddersy de enkelte funktioner og andre elementer.

Alle spørgsmål om produkter, kommentarer samt andre henvendelser kan stilles på vores kontaktside.

First Internet

webbits_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jobmuligheder

 


Copyright © 2008 First Internet